Accesorii automatizari porti batante


Vizualizare grila:

KIT TELECOMENZI NICE INTIKIT

523.28 Lei
INTIKIT este un kit compus din 3 telecomenzi Nice INTI cu 2 canale, culoare - rosie, verde, albastra si un receptor OX2 Cod dinamic 433,92 MHz Alimentare: 3 Vcc (baterie cu litiu tip CR2032)Co..

LAMPA DE SEMNALIZARE NICE ELAC

164.97 Lei
Lampa Nice ELAC, 90-240 Vca are lumina  de semnalizare intermitenta, neutra cu led, fiind practica deaoarece poate fi fixata in orice pozitie iar carcasa  este foarte rezistenta la so..

LAMPA DE SEMNALIZARE NICE ELDC

161.99 Lei
Lampa Nice ELDC, 12-36 Vcc are lumina  de semnalizare intermitenta, neutra cu led, fiind practica deaoarece poate fi fixata in orice pozitie iar carcasa  este foarte rezistenta l..

FOTOCELULE NICE EPL LARGE

190.97 Lei
Fotocelule Nice EPL pentru exterior, sunt sigure fiindca au dispozitiv de tip D conform standarului EN12453, care permite detectarea obstacolelor de pe axa optica dintre transmitator (TX) si..

FOTOCELULE NICE EPLB LARGE

217.00 Lei
Fotocelule Nice EPLB pentru exterior cu tehnologie BlueBUS sunt sigure fiindca au dispozitiv de tip D conform standarului EN12453, care permite detectarea obstacolelor de pe axa optica dintre t..

FOTOCELULE NICE EPLO LARGE

342.79 Lei
Fotocelule Nice EPLO large pentru exterior, orientabile la 30 de grade sunt sigure fiindca au dispozitiv de tip D conform standarului EN12453, care permite detectarea obstacolelor de pe..

FOTOCELULE NICE EPLOB LARGE

397.20 Lei
Fotocelule Nice EPLOB large pentru exterior cu tehnologie BlueBUS sunt sigure fiindca au dispozitiv de tip D conform standarului EN12453, care permite detectarea obstacolelor de pe axa optic..

FOTOCELULE NICE EPLIO LARGE

311.59 Lei
Fotocelule Nice EPLIO large de incastrat, orientabile la 30 de grade sunt sigure fiindca au dispozitiv de tip D conform standarului EN12453, care permite detectarea obstacolelor de pe axa op..

FOTOCELULE NICE EPLIOB LARGE

386.94 Lei
Fotocelule Nice EPLIOB large de incastrat cu tehnologie BlueBUS sunt sigure fiindca au dispozitiv de tip D conform standarului EN12453, care permite detectarea obstacolelor de pe axa optica din..

FOTOCELULE NICE EPM

179.93 Lei
Fotocelule Nice EPM pentru exterior  care permite detectarea obstacolelor de pe axa optica dintre transmitator (TX) si receptor (RX). Aceste fotocelule Nice EPM au tehnologii avansate deoarece el..

FOTOCELULE NICE EPMO

310.63 Lei
Fotocelule Nice EPMO, orientabile la 30 grade pentru exterior  care permite detectarea obstacolelor de pe axa optica dintre transmitator (TX) si receptor (RX). Aceste fotocelule ..

FOTOCELULE NICE EPMA

455.53 Lei
Fotocelule Nice EPMA pentru exterior  care permite detectarea obstacolelor de pe axa optica dintre transmitator (TX) si receptor (RX). Aceste fotocelule Nice EPMA au tehnol..

FOTOCELULE NICE EPMAO

488.86 Lei
Fotocelule Nice EPMAO pentru exterior orientabile la 30 de grade,  care permite detectarea obstacolelor de pe axa optica dintre transmitator (TX) si receptor (RX). Aceste fotocelule&n..

FOTOCELULE NICE EPMOB

324.99 Lei
Fotocelule Nice EPMOB pentru exterior orientabile la 30 de grade, pentru conectare prin Nice BlueBUS  care permite detectarea obstacolelor de pe axa optica dintre transmitator (TX) si receptor..

FOTOCELULE NICE EPMAB

538.42 Lei
Fotocelule Nice EPMAB pentru exterior orientabile pentru conectare prin Nice BlueBUS  care permite detectarea obstacolelor de pe axa optica dintre transmitator (TX) si receptor (RX). Aceste fo..

FOTOCELULE NICE EPMAOB

539.61 Lei
Fotocelule Nice EPMAOB pentru exterior orientabile la 30 de grade, pentru conectare prin Nice BlueBUS  care permite detectarea obstacolelor de pe axa optica dintre transmitator (TX) si recepto..

FOTOCELULE NICE EPMB

216.97 Lei
Fotocelule Nice EPMB pentru exterior, pentru conectare prin Nice BlueBUS  care permite detectarea obstacolelor de pe axa optica dintre transmitator (TX) si receptor (RX). Aceste fotocelule Nic..

FOTOCELULE NICE EPMOR

214.97 Lei
Fotocelule Nice EPMOR cu reflexie pentru exterior, datorita tehnologiei cu reflexie Nice EPMOR, doar celula principala trebuie conectata prin cablu si nu partea oglinda cu reflexie, economisind timp..

FOTOCELULE NICE EPMOW

280.00 Lei
Fotocelule Nice EPMOW pentru exterior auto-sincronizate. Mentenanta simplificata deoarece EPMOW ofera autodiagnosticare cu LED ce indica posibile anomalii sau statusul bateriei, facilitand asfel ..

FOTOCELULE NICE EPS

212.00 Lei
Fotocelule Nice EPS slim pentru exterior care permite detectarea obstacolelor de pe axa optica dintre transmitator (TX) si receptor (RX). Fotocelulele Nice EPS au tehnologii avansate cu circuit an..

FOTOCELULE NICE EPSA

454.51 Lei
Fotocelule Nice EPSA slim pentru exterior care permite detectarea obstacolelor de pe axa optica dintre transmitator (TX) si receptor (RX). Fotocelulele Nice EPSA au tehnologii avansate cu circuit ..

FOTOCELULE NICE EPSB

216.97 Lei
Fotocelule Nice EPSB slim pentru exterior, conectare prin Nice BlueBUS care permite detectarea obstacolelor de pe axa optica dintre transmitator (TX) si receptor (RX).Fotocelulele Nice EPSB au tehno..

FOTOCELULE NICE EPSAB

513.27 Lei
Fotocelule Nice EPSAB slim pentru exterior, conectare prin Nice BlueBUS care permite detectarea obstacolelor de pe axa optica dintre transmitator (TX) si receptor (RX).Fotocelulele Nice EPSAB au teh..

FOTOCELULE NICE FT210

394.96 Lei
Fotocelule Nice FT210 optice pentru borduri sensibile, cu fixare pe canat mobil, orientabile la 210 grade, cu releu, baterie (FTA1/FTA2) obligatoriu.FotoceluleleNice FT210 sunt prevazute cu un senzor ..
Afişare 1 - 24 din 68 (3 pagini)