Descriere

Fotocelule Nice FT210 optice pentru borduri sensibile, cu fixare pe canat mobil, orientabile la 210 grade, cu releu, baterie (FTA1/FTA2) obligatoriu.

FotoceluleleNice FT210 sunt prevazute cu un senzor special carew detecteaza cand poarta este inchisa, ramanand intr-un mod de consum redus si care intra in functiune doar atunci cand poarta se afla in miscare.Acestea sunt potrivite pentru orice structura arhitectonica si usor de instalat. Solide si sigure avans carcasa din policarbonat.
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.