Descriere

MHouse Maestro200 este un sistem de automatizare pentru porti batante cu stalpi mari, proiectat pentru a usura deschiderea si inchiderea portilor de acces, in mod automat si in siguranta.

Acesta este compus dintr-un motor electric de 24V DC, un receptor radio, un panou de comanda, un sistem de fotocelule pentru detectarea obstacolelor si  telecomanda pentru a controla deschiderea si inchiderea portii.

Motorul electric ofera o putere maxima, permitand deschiderea si inchiderea portilor cu o greutate de pana la 250 kg si o lungime de pana la 2.2 metri. Receptorul radio integrat permite conectarea cu alte dispozitive.

Panoul de comanda ofera utilizatorului posibilitatea de a alege intre diferite moduri de functionare, cum ar fi modul automat sau semiautomat. In plus, panoul de comanda poate fi programat pentru a permite accesul doar anumitor persoane sau pentru a permite accesul la anumite ore.

Sistemul de fotocelule detecteaza obstacolele, oprind automat motorul si prevenind accidentele. De asemenea, telecomanda ofera o modalitate simpla si convenabila de a controla deschiderea si inchiderea portii, chiar si de la distanta.

In concluzie, MHouse Maestro200 este o solutie completa si sigura pentru automatizarea portilor batante, cu o gama larga de caracteristici si optiuni de control.


Pachetul contine

- 2 motoare pentru porti batante MAESTRO200C/MAESTRO200M
- 1 unitate de comanda incorporata
- 1 receptor radio
- 2 Telecomenzi ECCO5
- 1 Set fotocelule PH200
- 1 Lampa de semnalizare FL200
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.