Specificatii

  • Motor 24Vcc

Descriere

AUTOMATIC 800 este destinat pentru automatizari porti culisante si automatizari porti autoportante. Alte denumiri intalnite pentru acest tip de automatizare sunt automatizari porti in consola, automatizari porti suspendate sau automatizari porti glisante.


Motorul functioneaza la curent alternativ 24V si are integrata o placa electronica numita in continuare “UNITATE DE COMANDA” de pe care se realizeaza setarile si programarea. Motorul mai prezinta o “PLACA DE BAZA” cu ajutorul careia se fixeaza in beton si un “PINION” care angreneaza cremaliera si implicit poarta.


Cremalierele au lungimea de 1m pe bucata si se fixeaza una in prelungirea celeilalte pe toata lungimea portii.Cremalierele pot fi cremaliere metalice sau cremaliere din plastic.


Un alt accesoriu poate fi setul de fotocelule care se monteaza fata in fata, de o parte si de alta pe stalpii portii. Aceste fotocelule sunt in fapt niste senzori care simt prezenta unui eventual obstacol in calea portii si nu permit acesteia functia de inchidere pentru a evita un eventual accident.


Acest motor dispune de o banda led in partea de sus a capacului de culoare albastra.


PACHETUL CONTINE

CFT AUTOMATIC800 FULL contine:

1 motor electromecanic CFT la 24V

1 unitate de comanda incorporata

1 receptor incorporat

1 sistem de deblocare manuala 

-  limitatoare capete cursa cu endcoder

- 1 placa metalica pentru prinderea motorului

- 2 telecomenzi CFT-VERTIMATIC2

- 1 set fotocelule CFT-BF15

- 1 lampa de semnalizare CFT-LUCKY-LED

- 4ml cremaliera din nylon CFT8

- 2 acumulatori 12V

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.