Descriere

Mhouse Nice Filo600 este un sistem de automatizare pentru porțile culisante care utilizează tehnologia de operare cu motor electric. Acesta este proiectat pentru a fi instalat pe porți de garaj culisante sau basculante, cu o greutate de până la 600 kg si 7 m lungime.

Mhouse Nice Filo600 este echipat cu un motor puternic, și poate fi controlat prin intermediul unui panou de comandă sau prin intermediul unui sistem de telecomandă. Acesta are caracteristici de siguranță avansate, cum ar fi senzorii de obstacole, care detectează orice obiecte care ar putea sta în calea porții și opresc automat mișcarea acesteia pentru a preveni accidentele.

Acest sistem de automatizare este ușor de instalat și poate fi configurat pentru a se potrivi cu diferitele nevoi ale utilizatorilor.

Mhouse Nice Filo600 este ideal pentru persoanele care doresc să își automatizeze porțile, oferindu-le astfel un nivel mai mare de confort și siguranță în utilizarea acestora.


KIT-UL CONTINE:


  • 1 Motoreductor FILO600
  • 2 Telecomenzi ECO5
  • 1 Pereche de fotocelule PH200
  • 1 Lampa de semnalizare FL200
  • 1 Placa din metal pentru prinderea motorului
  • 4 metri cremaliera nylon cu insertie metalica CR502Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.