Specificatii

  • 400KG

Descriere

Automatizare porti culisante Nice ROAD400KIT FULL CFT pentru porti cu greutate de pana ka 400kg, unitate si receptor integrat.

ROAD400 este inteligent deoarece are sistem de detectare a obstacolelor si functie de programare automata a intervalelor de functionare. Autodiagnosticare prin lumina intermitenta.

ROAD400 este sigur fiindca accelerarea si decelerarea sunt reglabile, la inceputul si sfarsitul fiecarei manevre de deschidere si inchidere.

Avansat: viteza, puterea si pauza pot fi ajustate


Pachetul contine


Nice Road400Kit NICE FULL contine:
- 1 motor electromecanic Nice la 24V
- 1 unitate de comanda incorporata
- 1 receptor incorporat
- Sistem de deblocare manuala cu cheie
- 2 limitatoare pentru capetele de cursa
- 1 placa metalica pentru prinderea motorului
- 2 telecomenzi Nice FLO2RE
- 1 set fotocelule CFT-BF15 
- 1 lampa de semnalizare CFT-LUCKY-LED  
- 4ml cremaliera cu insertie metalica CFT6Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.