Descriere

Motor Nice RB500HS ireversibil 24Vcc pentru actionarea rapida a portilor culisante de pana la 500 kg, cu unitate integrata si limitator de cursa electromecanic.

Ideal pentru utilizare intensa, deschiderea unei porti de 4m este nevoie de 10 secunde.

Motorul Nice RB500HS este performant datorita senzorului de temperatura care adapteaza forta motorului la conditii climatice, adaptand in acelasi timp si protectia termica.

Datorita sistemului BlueBUS care permite conexiuni cu doua fire intre unitatea de comanda si pana la 7 seturi de fotocelule, este sigur deoarece accelerarea si decelerarea sunt reglabile la inceputul si sfarsitul fiecarei manevre.
- Baterie compatibila, optionala PS124


Pachetul contine

- 1x motor Nice Robus500HS
- 1x receptor OXI incorporat
- Sistem de deblocare cu cheie
- 1x placa metalica pentru prinderea motorului
- 2x telecomenzi Nice FLO2RE 
- 1x set fotocelule Nice EPMB
- 1x lampa de semnalizare Nice ELDC
- 4x ml cremaliera metalica ROA8Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.