Descriere

Automatizare CFT VERTIMATIC800KCE pentru un acces usor si rapid usile de garaj tip sectionale cu suprafete de pana la 12 m2 si usile de garaj basculante cu suprafata de pana la 13 m2 si inaltimea maxima de 2,4 m, pot fi actionate prin montarea unei automatizari tip Vertimatic800Kit, motor ce va fi actionat cu ajutorul telecomenzii sau din aplicatia TUYA.Pachetul contine


- 1 Motor CFT Vertimatic800

- 1 Unitate de comanda incorporata

- 1 Receptor Radio

- 1 Modul Wifi

- 2 Telecomenzi Vertimatic

- 1 Ghidaj cu lant de 3,3mSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.