Descriere

Fotocelule Nice EPLB pentru exterior cu tehnologie BlueBUS sunt sigure fiindca au dispozitiv de tip D conform standarului EN12453, care permite detectarea obstacolelor de pe axa optica dintre transmitator (TX) si receptor (RX).

Fotocelulele Nice EPLB  au tehnologi avansate, circuit antiorbire care elimina posibilele interfate ale luminii solare.

Tehnologie BlueBUS: aceasta permite o conectare usoara a tuturor dispozitivelor la unitate doar prin intermediul a doua cabluri, prin conexiune in paralel si selectare a puntilor de adresare, conform functiei alese. 


Capacitate estimata (m): pana la 15 pentru dezaxare TX-RX - (dispozitivul poate indica un obstacol chiar si in conditii meteotologice nefavorabile

Alimentare: dispozitivul poate fi conectat doar la retelele BlueBUS de la care se alimenteaza cu energie electrica si trimte semnale de iesire

Temperatura de functionare: -20 / +50


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.