Descriere


Fotocelule Nice EPMAB pentru exterior orientabile pentru conectare prin Nice BlueBUS  care permite detectarea obstacolelor de pe axa optica dintre transmitator (TX) si receptor (RX). Aceste fotocelule Nice EPMAB au tehnologii avansate deoarece elimina posibile interferente ale luminii solare si sunt rezistente la agentii atmosferici datorita carcasei metalica antiefractie.


Tehnologie Nice BlueBUS – permite o conectare usoara a tuturor dispozitivelor la unitate prin intermediul a doua cabluri, prin conexiune in paralel si selectare a puntilor de adresare, conform functiei alese. Sistemul recunoaste automat dispozitivele conectate la reteaua Blue BUS.


Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.