Descriere

Modul Wireles Nice IT4WIFI pentru controlul automatizarilor de porti sau garaj prin intermediul smartphone-ului.

Acest modul IT4WIFI este usor de instalat utilizand cablul primit, conectati mufa BusT4 la interfata Wi-Fi, apoi conectati mufa BusT4 sau IBT4N in unitatea de comanda.

Pentru a te conecta la reteaua Wi-Fi se poate folosi un cablu BusT4 de pana la 100 m lungime.

Puteti folosi IT4WIFI cu aplicatia MyNice pentru Android sau Apple HomeKit pentru iOS. Apoi configurati aplicatia utilizand smartphone-ul.

Functii avansate, programarea deschiderii si inchiderii este extrem de simpla si de asemenea comanda vocala (automatizarea poate fi activata printr-o singura comanda vocala).


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.