Descriere

Telecomanda Nice ON3EBD cu 3 canale radio si 1 buton pentru a oferi informatii asupra automatizarii. Telecomanda Nice ON3EBD poate fi utilizata ca breloc datorita aspectului modern si elegant sau poate fi fixata pe perete sau bordul masinii cu ajutorul suportului inclus in ambalaj.

Telecomanda Nice ON3BD are compatibilitate cu toate automtizarile Nice ce folosesc rolling code.

Cod dinamic 433.92 MHz


Alimentare: 3 Vdc (cu baterie pe litiu, tip CR2032)

Codificare: rolling code

Durata baterie: 2 ani (cu 10 transmisii pe zi)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.