Descriere

Telecomanda Nice FLO2RE cu 2 canale are un design elegant si comod, transmitatorul Era Flor poate fi utilizat ca breloc sau  poate fi fixat pe bordul masinii sau pe perete avand  un suport confortabil inclus in ambalaj. Telecomanda Nice FLO2RE este imposibil de clonat datorita transmisiei cu cod dinamic. Aceasta poate fi utilizata atat in ansamblurile cu mai multi utilizatori cat si a cladirilor de locuinte datorita codului unic si personal .

Cod dinamic 433,92 MHz cu autoinvatare.

Telecomanda Nice FLO2RE este extrem de practica datorita versiuni Era Flor-CE iar aceasta permite prin unitatea de programare O-Box memorizarea unor pachete intregi de cate 100 piese cu o singura operatie, fara a trebui sa fie deschise.

Prin O-Box se poate efectua o programare simpla si rapida a receptoarelor si transmitatoarelor, gestiona si imprima lista de coduri.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.