GARANTIA PRODUSELOR cumparate de pe site-ul nice-com.ro

Garanția produselor achiziționate marca NICE este de 24 de luni de la data emiterii facturii fiscale, iar garantia produselor achizitionate marca CFT este de 12 luni de la data emiterii facturii fiscale. Exercitarea garantiei se va face strict in baza facturii fiscale emise de catre NICE CFT SRL.

Toate produsele Nice de pe site sunt verificate si omologate cu precizie de catre Nice.

Nice garanteaza Clientului ca produsele nu au suferit deteriorari, nu au defecte de fabricatie sau ale materialului utilizat in limitele conditiilor de instalare si utilizare specificate in mod clar de Nice.

Montarea automatizarilor se va face strict de catre un instalator autorizat care va raspunde si va oferi garantie pe montajul efectuat.

-probleme ce deriva din instalarea incorecta a produselor, functionarea garantiei este supusa conditiei, ca clientul sau cine efectueaza pentru acesta instalarea produselor sa respecte normele actuale in vigoare in materie de siguranta si sa aiba cunostintele si capacitatea tehnica necesara si adecvata pentru a efectua instalarea la rang de arta.

- nerespectarea instructiunilor de instalare si/sau conexiune electrica sau reglementarile electrice si/sau alte norme specifice in vigoare la momentul instalarii, precum si nerespectarea schemelor si/sau tipurilor de conexiune specificate in momentul instalarii, utilizarii si/sau conectarii accesoriilor si/sau componentelor electrice sau mecanice Nice.

- defecte si/sau deteriorari datorate transportarii produselor sau agentilor chimici sau fizici externi sau fenomenelor atmosferice si naturale, in general, accidentelor sau fortei majore.

-in  cazul utilizarii si/sau aplicarii produselor in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate, si de alta capacitate si greutate.

Nu sunt permise restituiri de produs fara acordul scris prealabil al Nice. Cu exceptia cazului in care se convine altfel, toate cheluielile pentru returnarea produselor care se presupune a fi defecte vor fi suportate de catre client, exceptand cazul in care Nice recunoaste prezenta unui defect pentru care va trimite produsul reparat sau inlocuit pe cheltuiala proprie. Toate produsele inlocuite vor ramane in orice caz proprietatea companiei Nice.

La aparitia unei defectiuni se va inceta utilizarea produsului. Nu interveniti pentru remediere!

Cumparatorul pierde dreptul la garantie in urmatoarele cazuri:

·       Daca defectarea s-a produs ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare prescrise.

·       Deterioararea este provocata prin lovire.

·       Produsul a suportat interventii din partea unor persoane neautorizate.

 

 

Nu fac obiectul garantiei:

·       Montarea si eventualele defectiuni ce decurg din aceasta in cazul in care este efectuata de catre client sau de catre orice alta persoana neautorizata.

·       Produsul prezinta defecte necunoscute la montare care nu se datoreaza unor defecte ascunse ale materialelor

·       Deteriorari de genu zgarierilor sau rupturilor ale elementelor demontabile sau nedemontabile care nu au fost aduse la cunostiinta reprezentatului firmei in momentul montarii (achizitionarii).

SC NICE CFT SRL se obliga:

·       Sa remedieze defectiunea aparuta in termen de 30 zile lucratoare de la data instintarii in scris facuta de client.

·       Sa repare piesa defecta, sa schimbe piesa defecta daca aceasta nu mai poate fi reparata sau sa inlocuiasca intreg produsul daca piesa defecta nu poate fi reparata sau schimbata.

 

Recomandări pentru trimiterea produselor în garanție:

Adresa pentru trimterea produselor la garantie este: Str, Orzari, Nr 19, Sector 2 Bucuresti, iar coletul cu produsul defect sa conțină nume, prenume sau firma pe care a fost achizitionat produsul, nr. de telefon si o hartie in care este specificat defectul reclamat.