Descriere

Telecomanda Nice FLO2R-S cu 2 canale este ideala pentru administrarea sistemelor cu mai multi utilizatori datorita codului unic si personal, receptoare cu functie de autoinvatare sunt in masura sa receptioneze si sa memoreze la distanta, pana la 1020 de coduri.

Telecomanda Nice FLO2R-S are o siguranta absoluta fiind imposibil de clonat.

Cod dinamic 433,92 MHz cu rolling code cu functie de autoinvatare.


Alimentare: 12 Vdc + 20% -40% (baterie 23 A)

Codificare: digital 52 bit (4,5 milioane de miliarde de combinatii)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.